MOBIELE ALARMERING VOOR KINDEREN

Met behulp van mobiele alarmering krijgen mensen die dagelijks risico lopen de mogelijkheid om alarm te slaan indien dit nodig is. Hierbij denkt met name aan ouderen die niet goed ter been zijn, hartproblemen hebben of aan het dementeren zijn. Ouderenzorg is het eerste wat men te binnen schiet en hierbij horen beelden van ouderen die in een zwakke conditie verkeren. Wanneer mensen een mobiel alarmsysteem kopen, gaat het meestal om mantelzorgers die gerust willen kunnen zijn over het welzijn van hun ouders. Het is natuurlijk niet makkelijk om naast uw full-time baan en de zorg voor je kinderen ook nog die van je ouders op je te moeten nemen. Mobiele alarmering kan echter óók nuttig zijn om effectiever op uw kinderen te kunnen letten. Heeft u hier weleens aan gedacht?

 

KOMT DIT U BEKEND VOOR?

 

Heeft u kinderen? Zo ja, dan zal het volgende scenario u niet onbekend voorkomen. Uw kind wilt buiten spelen met een vriendje of vriendinnetje. U wijst hem of haar erop dat hij of vóór etenstijd weer thuis moet zijn. Om 7 uur, wanneer u normaal gesproken met uw gezin aan tafel zit, is uw zoontje of dochtertje nog steeds niet thuisgekomen. U wacht misschien nog even in de veronderstelling dat hij of zij spoedig thuis zal komen. In veruit de meeste gevallen zal uw kind op den duur terecht komen, maar dit soort scenario’s zorgen wel voor de nodige zenuwen. Het gaat immers om uw kinderen en op het moment dat zij buiten zijn, heeft u geen zicht meer op wat er met hen gebeurd. Uw kind bellen via uw smartphone is vaak geen optie, omdat hele jonge kinderen meestal geen smartphone hebben. Want wat heeft een kind van zeven jaar aan een smartphone? Dit alles leidt tot een vervelende, stressvolle situatie.

 

ALARMDEVICE MET GPS TRACKER

 

Een mobiel alarm-device biedt  uw kind niet alleen de mogelijkheid om alarm te slaan als hij of zij in een ongelukkige situatie belandt, daarnaast is deze namelijk voorzien van een GPS tracker. Met behulp van een mobiele applicatie kunt u vervolgens uw kind volgen. Als u precies weet waar uw kind zich bevindt, kunt u hem of haar ook makkelijk gaan halen zodat hij of zij op tijd is voor het eten. Het is verder ook mogelijk om direct een geluidsverbinding tot stand te brengen. Zo kunt u makkelijk op afstand communiceren met uw zoon of dochter terwijl u op afstand bent. Onze druppel, die als beste getest is onder alle alarm devices voor mobiele alarmering, kunt u trouwens zodanig instellen dat niet alleen u, maar ook nog een aantal anderen het kind kunnen volgen. Zo rust niet alle last op uw schouders, maar kan uw man of vrouw de verantwoordelijkheid voor jullie kind ook deels op zich nemen. Wanneer het kind de alarmknop indrukt, zal er onmiddellijk een melding worden gedaan bij maximaal 3 verschillende personen en eventueel een meldcentrale. Zo garandeert u de veiligheid van uw kind, wanneer u niet direct toezicht kan houden op hem of haar.

 

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

 

Wil u uw gemoedsrust en bovenal de veiligheid van uw kind zeker stellen? Wacht dan niet langer. [Bestel nu] –> (link naar bestelpagina) uw persoonlijke mobiele alarmsysteem. Binnen 1 of 2 dagen zal deze op maat bij u worden geleverd. Twijfelt u nog? Voor meer informatie kunt u terecht op http:/

PERSOONLIJKE ALARMERING VOOR GEHANDICAPTEN

Kent u iemand in uw directe omgeving die gehandicapt is? óf bent u wellicht zelf gehandicapt en bent u dapper genoeg om toe te geven dat u hulp kunt gebruiken? Dan bent u hier aan het juiste adres. De alternatieven voor technologische bijstand voor mensen die fysiek beperkt zijn, is het afgelopen decennium flink toegenomen. Aan deze positieve ontwikkeling heeft persoonlijke alarmering een belangrijke bijdrage geleverd. Met behulp van een personen alarmsysteem is het tegenwoordig mogelijk om bij paniek direct alarm te slaan en een noodoproep te doen of een melding te doen. Met behulp van een dergelijk alarmsysteem kunt u onmiddellijk een melding van de situatie doen door een telefonische verbinding tot stand te brengen met drie telefoonnummers die u vooraf kunt instellen en met een meldcentrale. Stelt u zich voor dat een gehandicapte valt of zich ineens erg beroerd gaat voelen. Stel dat er thuis brand uitbreekt bij iemand die in een rolstoel zit. Dit zijn scenario’s die mogelijk een rampzalige afloop zouden kunnen hebben. Dat wilt natuurlijk niemand. Door gebruik te maken van een mobiel personenalarmsysteem zal een persoon die bij het uitbreken van een brand in een rolstoel zit onmiddellijk, door middel van een draagbaar device met een alarmknop, melding kunnen doen bij een meldcentrale en bij zijn of haar naasten. Zo kan een persoonlijk alarmsysteem úw veiligheid en dat van uw geliefden vergroten.

 

WIE ZIJN WIJ?

 

Wij van Sociale Controle zijn gespecialiseerd in persoonlijke alarmering. Dit valt verder onder te verdelen in mobiele alarmering en vaste alarmering. Bij vaste alarmering wordt er gebruik gemaakt van een basisstation dat op een vaste plek in huis wordt geplaatst. Voor mobiele alarmering wordt er gebruikgemaakt van een draagbaar device. Deze kan bijvoorbeeld om uw hals worden gedaan. Als alternatief hiervoor bieden wij onze klanten onze zogenaamde “druppel” aan die als beste getest is voor mobiele alarmering. De druppel bevat een SOS-knop. Met één druk wordt er verbinding gelegd met een hiervoor bestemde meldkamer en wordt er, bovendien, melding gedaan bij drie, van tevoren gekozen, telefoonnummers.

 

WEL HANDIG ZO’N PERSOONLIJK ALARM SYSTEEM!

 

Overweegt u om een persoonlijk alarmsysteem aan te schaffen? Kent u wellicht iemand die voordeel zou hebben bij het gebruik van een personen alarmsysteem? Of bent u er nog niet zeker van dat dit wel een goede investering is? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij kunnen uw vragen zowel per e-mail als telefonisch beantwoorden. Daarnaast hebben wij een team van adviseurs die een strenge trainingsprocedure hebben moeten doorstaan. En elke dag voor u klaar staan. Zo kunnen wij, als u aangeeft dat u hier behoefte aan heeft, een afspraak voor u inplannen met een van deze deskundigen. Zij kunnen de voordelen en nadelen met u bespreken en u helpen te bepalen welke zorg het meest geschikt is voor u of uw naaste. Als u besluit om zich aan te melden voor onze persoonlijke alarmering, ontvangt u binnen 24 uur een op maat gemaakt draagbaar alarm device. Voor meer informatie kunt u kijken op https://sociale-controle.nl/mobielalarmering/. Telefonisch zijn wij bereikbaar op (nader in te vullen telefoonnummer). Als u meer wilt weten over alarmsystemen en alle verschillende mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op onze blog https://sociale-controle.nl/mobielalarmering/blog

Onze Partners

Wij van Sociale Controle voorzien onze klanten met liefde van zowel vaste als mobiele personen-alarmsystemen. Om ons werk effectief te kunnen verrichten zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met meerdere enkele bedrijven. In dit artikel geven wij u graag wat meer informatie over wie onze partners zijn en een korte omschrijving van hun bezigheden, diensten of producten. Hieronder geven wij een volledige lijst van onze partners met bijbehorende omschrijvingen.

 

VOLLEDIGE LIJST VAN ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS:

 

  • 24COMS – the next level in business communication
  • Alarm Meldnet
  • NCP erkend – BORG particuliere alarmcentrale
  • VEB – Vereniging Europese beveiligingsbedrijven, erkend beveiligingsbedrijf

24COMS – THE NEXT LEVEL IN BUSINESS COMMUNICATION

Zoals de slogan “the next level in business communication” al suggereert, tracht 24COMS effectieve communicatie mogelijk te maken. Dit doet zij door middel van haar platform dat zich focust op mobiele communicatie, aangezien dit in onze huidige maatschappij een toenemende rol speelt. Door middel van op locatie gebaseerde diensten zoals GeoFence, Alerts, POI, Track & Trace en Follow me verrijkt zij de mobiele communicatie. Voor informatie kunt u kijken op https://www.24coms.com/.

 

ALARM MELDNET

Alarm Meldnet biedt haar klanten alarmverwerking, camera bewaking, track & trace en teleservice aan. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.alarmmeldnet.nl/.

 

BORG PARTICULIERE ALARMCENTRALE (ERKEND DOOR NCP)

BORG is een particuliere alarmcentrale die door NCP gecertificeerd is.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.hofland.nl/particulier/certificering/.

 

VEB – VERENIGING EUROPESE BEVEILIGINGSBEDRIJVEN

VEB focust zich op beveiliging. Ze is de branche organisatie op het gebied van de beveiliging.

Ruim 600 honderd beveiligingsbedrijven zijn bij hen aangesloten en hun doel is om te helpen de beveiligings-gerelateerde oplossingen en bezigheden van deze bedrijven zodanig op elkaar af te stemmen dat er optimaal wordt gefunctioneerd. Zie voor meer informatie https://www.veb.nl/.

Mobiele Alarmering

VASTE EN MOBIELE ALARMSYSTEMEN

 

We kennen allemaal de bekende vaste alarmsystemen. We associëren dit vooral met het tegengaan van diefstal en het voortijdig melden van brand of een te hoog gehalte aan koolstofmonoxide. Het alarmsysteem wordt op een vaste plaats geïnstalleerd, geactiveerd en is operationeel. Wanneer er een detectie plaatsvindt, gaat het alarm af. Bijvoorbeeld als de deur of het raam ‘s nachts beweegt. Dit duidt mogelijk op een inbraak. Brandalarmen gaan af als de temperatuur significant toeneemt en andere alarmen zijn zodanig ingesteld dat deze afgaan als de concentratie van een bepaalde stof in de ruimte stijgt boven een bepaalde maximale waarde.  Het meest gebruikte vaste alarmsysteem is het anti-inbraak alarm. Het succes van het vaste alarmsysteem berust op het feit dat men veilig wilt zijn in eigen huis. Er zijn echter veel meer situaties denkbaar waarin men de garantie van veiligheid zou willen. Voor mijnwerkers zou het bijvoorbeeld handig zijn als zij in een mijn, diep onder de grond, de mogelijkheid hebben om alarm te slaan en dat dit zou worden opgevangen door een meldcentrale die bovendien direct de locatie van de mijnwerker doorgestuurd krijgt. Ook voor ouderen met een slechte fysieke conditie zou dit fijn zijn. Denk aan een hoogbejaarde met dementie of een ouder die slecht ter been is en midden op de dag valt. Nog een voorbeeld? Stelt u zich voor dat uw kind buiten aan het spelen is en een half uur na etenstijd nóg niet thuis is. Als u zelf kinderen heeft, weet u wel hoe stressvol dit kan zijn, ook al komt het meestal wel goed. Dit zijn allemaal herkenbare situaties waarin het wenselijk is om meer controle te hebben, zoals een brandalarm uw controle vergroot doordat het u er in ieder geval op zal wijzen dat er een brand is uitgebroken. Precies die controle kan u, voor alle bovengenoemde situaties, geboden worden door een functioneel mobiel alarmsysteem. Een mobiel alarmsysteem is dus meer dan alleen een aanvulling op uw vaste alarmsysteem, aangezien deze úw veiligheid én die van uw naasten kan garanderen in situaties waarin een vast alarmsysteem niet volstaat.

 

MOBIELE ALARMERING, EEN NUTTIGE UITVINDING

 

Mobiele alarmering is deze eeuw mogelijk geworden door de grote technologische vooruitgang die de wereld geboekt heeft. ‘Mobiel’, omdat mobiele alarmering het gebruik van een draagbaar device omvat. Dit draagbare apparaatje kan eenvoudig overal mee naartoe genomen worden en is comfortabel in het gebruik. Bovendien is het device vaak voorzien van een GPS-tracker waarmee de locatie van de drager makkelijk bepaald kan worden door de meldkamer. Vaak bevat het een grote knop. Er kan met slechts een druk op de knop een noodoproep worden gedaan bij een meldkamer. Niet alleen ontstaat er een belverbinding wanneer iemand de knop indrukt, ook kan er een melding worden gedaan bij 3 verschillende nummers. Zo kunnen ook de naasten van degene in nood  direct op de hoogte worden gesteld. Dierbaren kunnen gebruik maken van de mobiele app die een pushmelding geeft wanneer hun naaste of dierbare een noodoproep heeft gedaan. De communicatie tussen mobiele alarmsystemen en smartphones verloopt meestal erg soepel.

 

WAT BIEDEN WIJ?

 

Sociale Controle is een bedrijf dat zich bij uitstek heeft gespecialiseerd in mobiele alarmering. Zij kunnen u een op maat gemaakt mobiel alarmsysteem bieden en dit 1 tot 2 dagen na uw aanvraag bij u aan de deur leveren. Voor onze klanten stellen wij een meldkamer ter beschikking die 24/7 eenvoudig te bereiken is. Twijfelt u nog? Neem nu contact met ons op via(voeg hier contactopties in).

Wij plannen dan een afspraak voor u in met een van onze kundige adviseurs.

Lone Workers

Persoonlijke alarmsystemen voor lone workers

 

Wat zijn zogenaamde “lone workers”? Velen van u kennen wel iemand die tot deze categorie te rekenen valt. Een lone worker is een werknemer die zijn werk verricht. Dat wil zeggen dat diegene zijn of haar werk in isolatie van andere werknemers verricht. Hierbij kan zoal gedacht worden aan deurwaarders, constructie werkers, mijnwerkers, fabrikanten etcetera.(ZIE https://en.wikipedia.org/wiki/Lone_worker).

In vele gevallen is dit geen enkel probleem. Echter, sommige beroepen brengen meer risico en soms zelfs gevaarlijke situaties met zich mee. We kunnen ons allemaal goed voorstellen dat deurwaarders kunnen worden geconfronteerd met boosheid en soms zelfs agressie. Ook andere lone workers kunnen in gevaarlijke situaties belanden. Denk bijvoorbeeld aan verhalen over mijnwerkers die tijdens hun werk vast kwamen te zitten onder de grond met alle gevolgen van dien. Natuurlijk staat de veiligheid van uw werkers te aller tijden voorop. Door de enorme vooruitgang die de wereld op technologisch vlak geboekt heeft, zijn er nu mogelijkheden om deze werkers bij te staan die voorheen niet realiseerbaar waren.

Persoonlijke alarmsystemen kunnen hierin een grote bijdrage leveren. Lees hieronder meer over persoonlijke alarmering. Bij alarmsystemen zullen velen van u denken aan brandalarmen en anti inbraak alarmering. Hier gaat het echter om alarmering met als doel om mensen in nood bij te staan. Tegenwoordig zijn er naast vaste alarmering ook talloze bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in [mobiele alarmering] à (link naar homepage).Bij mobiele alarmering kan men gebruik maken van een draagbaar device dat als alarm werkt. Zo’n device kunt u makkelijk met u meenemen. Bijvoorbeeld om uw hals. Met een eenvoudige druk op de knop wordt er een melding gedaan bij zowel de werkgever als ook bij een daarvoor bestemde meldcentrale. Hierbij wordt ook een belverbinding gerealiseerd. Het device is daarnaast voorzien van een GPS tracker die de locatie doorgeeft.

 

INTERNATIONALE WETGEVING RONDOM LONE WORKERS

 

Meerdere landen hebben al nieuwe regels en wetgeving ingevoerd met welke zij beogen om lone workers in bescherming te nemen. De geïntroduceerd wetten bevatten met name aanscherping van criteria waaraan werkgevers moeten voldoen. Het gaat hierbij om maatregelen om het bevorderen van de gezondheid en de veiligheid van de werknemers en, zo mogelijk, het verlichten van de werkdruk bij zware beroepen. Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk zijn hier voorbeelden van. Zo kent Frankrijk sinds 2008 de zogenaamde “Code du travail – Article R4512-13 2008”. In Australië is er op 1 januari 2014 wetgeving in werking getreden die werkgevers verplicht tot het monitoren van de gezondheid van hun werkers die op afstand of in isolatie hun werk verrichten. Zo hebben ze “Regulation 48” uit de “Managing the Work Environment and Facilities Code of Practice 2011” die het begrip lone workers afbakent en regels vastlegt voor de wijze waarop Australische werkgevers hun lone workers kunnen beschermen.

 

WETGEVING IN NEDERLAND

 

In Nederland is zeer recentelijk, namelijk op 1 juli 2017, de vernieuwde arbeidsomstandighedenwet in werking getreden. Wederom dient dit ter bescherming van arbeiders in Nederland. Het is te verwachten dat wetgeving de komende jaren steeds meer zal worden uitgebreid met het oog op de ontwikkeling van maatschappij en technologie die zowel nieuwe mogelijkheden als wel uitdagingen met zich mee brengt. Als u lone workers in dienst heeft is het dus zeer raadzaam om hen te voorzien van een persoonlijk alarmsysteem. Sociale Controle is een bedrijf dat zich focust op persoonlijke alarmsystemen. Klik [hier] — Sociale Controle homepage voor meer informatie.