Particulieren

Ons alarmsysteem is een draagbare telefoon voorzien van een GPS tracker. Hierdoor kan ten alle tijden de locatie van het systeem worden opgevraagd. Kinderen, ouderen en organisaties kunnen nu op een gemakkelijke manier de historische locaties inzien, alarmeren en communiceren. Familieleden, vrienden en bekenden kunnen nu met een gerust en veilig gevoel kinderen of ouderen hun gang laten gaan. Met de druppel en de Sociale Controle APP is het gemakkelijk om onderling te communiceren en in geval van nood te alarmeren. Zo kunt u uw dierbaren er met een gerust hart een dagje op uit sturen.

 

Stuur een bericht!

Druppel

De druppel is van hoogstaande kwaliteit en kan u ten alle tijden bijstaan. Met een druk op de knop zal er contact worden gemaakt met opgegeven contactpersonen of de alarmmeldkamer. Ook zal de locatie worden doorgegeven via SMS of de APP. Hierdoor zijn uw dierbaren altijd op de hoogte in geval van nood. Via onze APP kan ten alle tijden de locatie van de druppel worden ingezien. Zo bent u altijd op de hoogte waar uw naaste zich bevindt.

Wij streven naar perfecte klantenservice en support. Heeft u interesse in onze druppel? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Handleiding Druppel

Beschikbare Kleuren

ADVIES GESPREK


Om u van het juiste advies te kunnen voorzien komen wij graag eerst bij u langs. Tijdens het gesprek demonstreren wij graag onze producten zodat u direct een goed beeld krijgt van de werking ervan.

FUNCTIES 

 

Voice bellen

De druppel kan bellen en gebeld worden en wij kunnen tot maximaal drie contactpersonen in de druppel programmeren.

 

Berichten

U kunt via de APP onderling berichten sturen en ook push-berichten ontvangen als er iets aan de hand is.

 

Geofence

Door het instellen van een geofence hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw dierbare een bepaald gebied verlaat. Mocht dit gebeuren dan wordt u direct op de hoogte gebracht door de druppel.

 

Direct de locatie inzien

Volg uw dierbaren door middel van onze APP!

 

S.O.S.

Uw contacten krijgen altijd een bericht met daarin de locatie waar ze zich op dat moment bevinden.

 

Alarmmeldkamer

U kunt gebruikmaken van onze alarmlijn. Wij zijn dan uw contactpersonen in geval van nood. Wij zullen u direct te woord staan en helpen indien nodig.

 

Batterijduur

De batterij van de Druppel gaat bij gemiddeld gebruik ongeveer een week mee. Bent u niet veel in beweging? Dan kan het zelfs oplopen tot veertig dagen! U kunt er voor kiezen om een SMS-bericht te ontvangen als de batterij bijna leeg is.

 

valdetectie

Standaard zal de druppel bij een val een melding maken bij uw contactpersonen of de meldkamer. Dit werkt hetzelfde als het indrukken van de knop.

 

Kwaliteit

De Druppel is van hoogstaande kwaliteit en als beste getest.

PLAN VOOR 1 JAAR OF 2 JAAR

(Data / SMS / Bellen)


 

U kunt kiezen uit een plan voor één of twee jaar. Daarbij heeft u de keuze om telefoonnummers van uw eigen contactpersonen in de druppel te programmeren of die van de alarmmeldkamer. De alarmmeldkamer is zeven dagen per week en 24-uur per dag bereikbaar en zullen in een noodsituatie gelijk contactpersonen of, indien noodzakelijk, hulpdiensten in schakelen. Zij kunnen ook te allen tijde de locatie van de druppel inzien.

Plan voor een of 1 of 2 jaar

(Data / SMS / Bellen)

  • Controle systeem
  • Twee-zijdige Communicatie
  • SOS uit- en inbellen
  • SMS/APP Platform Locatie
  • Geofence
  • Mobiel Monitoren
  • Historische weergaven

Download onze app

Veiligheid van uw dierbaren is in uw handen!